Meten wat je mensen weten?
gewoon doen.

Meten wat je mensen weten? Het beste uit je mensen halen? Investeren in je medewerkers? gewoon doen.

Meten is weten

Een nulmeting is de eerste stap in een verbeter- en veranderproces en brengt de huidige situatie in kaart. De Techniekschool heeft nulmetingen ontwikkeld om het kennisniveau van je medewerkers te bepalen. Aan de hand van de gegevens over de huidige situatie stellen we een opleidingsplan op, waarop de cursus wordt gebaseerd. Een goede nulmeting is een eerste stap richting maatwerk en maakt een cursus aanmerkelijk efficiënter en doeltreffender.

Na de cursus kan de meting worden herhaald worden om te zien of iedereen de stof heeft begrepen of dat er extra lessen nodig zijn.

“Ik merk dat ik heel goed begrepen wordt. De Techniekschool begrijpt heel goed dat ik op zoek ben naar praktische invullingen en directe praktische toepasbaarheid. Dat is voor mij wel echt een make.”

Stefan Gelissen, Maintenance Manager Nedal Aluminium B.V.

Vraag een gratis maatwerk adviesgesprek aan

Benut de kracht van maatwerk voor jouw team. Ontdek hoe onze op maat gemaakte cursussen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Vraag nu jouw gratis maatwerk adviesgesprek aan en laat ons samenwerken aan de toekomst van jouw succes.