Dienstverlening

 

Filosofie

Meer basiskennis op de werkvloer zorgt voor hogere productiviteit en meer tevreden klanten. Helder. En het werkt.

 

Praktijkgericht

Onze opleidingen en cursussen zijn zéér praktijkgericht. En toegespitst op het overdragen van essentiële technische kennis en vaardigheden. Gegeven door ervaren, doelgerichte docenten.  In “De Werkplaats” natuurlijk. Ons eigen trainingscentrum.

 

Sinds 2009

De Techniekschool is in 2009 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een instituut met toegevoegde waarde voor de techniekbranche. Initiatiefnemers zijn Roland Hollaar en Bart Hornman. Zij hebben ook De Werkunie opgericht, een succesvol uitzend- en wervings- & selectiebureau voor de autobranche en bedrijven voor materieelonderhoud en machinebouw.

 

Algemeen

Onze cursussen en opleidingen zijn voor iedereen die werkt met hoogwaardig materieel en complexe machines, voertuigen en mechatronica.

 

Maatwerk

Na analyse en inventarisatie van specifieke wensen verzorgen wij ook opleidingen en cursussen op maat. Bij ons in “De Werkplaats” of bij u in-company.

 

Vergoeding

Ontvang een vergoeding voor een cursus of opleiding. Wanneer u bent aangesloten bij een branche verreniging kan het mogelijk zijn een vergoeding te ontvangen voor bepaalde opleidingen/cursussen. Bijvoorbeeld Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking (OOM) en Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB).

Onze medewerkers kunnen u hierover adviseren.
Neem gerust contact met ons op.