Subsidie

Hulp bij subsidies

De ontwikkelingen gaan razendsnel in de techniek. Mensen die werken in de techniek kunnen daarom niet zonder bijscholing. De overheid vindt dit belangrijk en stelt daarom subsidies beschikbaar. Deze subsidieregelingen veranderen bijna net zo snel als de techniek zelf. Wil je meer rendement uit je opleidingsbudget halen, maar weet je niet van welke subsidieregelingen jij eventueel gebruik kan maken? Neem contact met ons op!

Subsidies voor cursisten

Jezelf ontwikkelen is van groot belang in een kenniseconomie als Nederland – zeker gezien de snelheid waarmee innovaties elkaar opvolgen. Het is belangrijk om mee te kunnen blijven groeien met het bedrijf, maar ook om relevant te blijven op de arbeidsmarkt. De overheid stelt bijvoorbeeld STAP-subsidies beschikbaar voor werkenden, maar er zijn meer instanties die kunnen helpen. Het is erg afhankelijk van in welke branche je werkt welke mogelijkheden er zijn.

Subsidiemogelijkheden voor werkgevers

Als je de bedrijfsdoelstellingen wil blijven halen, is het belangrijk dat je personeel zich met het bedrijf mee ontwikkelt. Daarnaast is goed opgeleid personeel over het algemeen trouw personeel. Het opleiden van je medewerkers is dus enorm belangrijk. Subsidies kunnen je helpen het opleidingsbudget zo effectief mogelijk in te zetten. We helpen je graag.

Wist je bijvoorbeeld dat je studiekosten soms kan aftrekken van de winstbelasting? Of dat veel Nederlandse brancheorganisaties subsidies en financiële bijdragen voor de scholing en ontwikkeling van personeel kunnen leveren? Denk bijvoorbeeld aan Stichting OOM.
Maar ook de provincie, het UWV of de gemeente heeft allerlei ‘potjes’ voor zij-instromers, technische ontwikkelingen, werkgelegenheid etc.

We helpen je graag op weg!

We helpen je graag op weg!

Heb je behoefte aan advies en begeleiding om te ontdekken welke subsidieregelingen voor jou of jouw bedrijf relevant zijn? Neem vandaag nog contact met ons op, door je contactgegevens achter te laten. Wij staan klaar om je te helpen en samen te zorgen dat jouw personeel en bedrijf kunnen blijven groeien in deze dynamische technologische wereld.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.