Bedrijfsbegeleider? Kijk hier!

Een opleidingsplan maken? Het beste uit je mensen halen?Investeren in je medewerkers? gewoon doen.

Een hele opgave

Vind jij het als HR-medewerker ook een hele opgave om tussen al die aanbieders de juiste trainingen te vinden? Maak je je zorgen over hoe je de opleidingsbehoefte binnen jouw bedrijf kan vervullen? De Techniekschool kan je helpen!

Specificeren behoeften

Na een eerste kennismaking helpen onze opleidingsadviseurs bij het specificeren van de opleidingsbehoefte. Hierbij kijken we naar de gestelde doelen, maar ook naar de individuele deelnemer. Eventueel kan een nulmeting worden ingezet om het startniveau te bepalen.

Opleidingstraject vaststellen

Op basis van de leerdoelen en het startniveau wordt het opleidingstraject vastgesteld. Hierin kan gekozen worden uit een palet aan opleidingsmogelijkheden; van standaard tot maatwerk op locatie.

Kijken naar leermogelijkheden

We kijken ook naar de leermogelijkheden, wat past het beste bij de deelnemers? Workshops of juist zuiver theoretisch? Is er trainingsmateriaal op locatie beschikbaar of nemen wij dat mee?

Opleidingsplan en offerte

Uiteindelijk volgt hieruit een opleidingsplan en een bijpassende offerte.

We gaan starten

Na jouw akkoord wordt de planning definitief gemaakt en worden de deelnemers door ons uitgenodigd. Tijdens het traject blijft De Techniekschool betrokken en blijven we de leerdoelen in de gaten houden.

Aan het eind van het traject is er een afsluiter in de vorm van een (praktijk-) toets. Elke deelnemer wordt door de docent individueel geëvalueerd en de deelnemers evalueren de docent, het lesmateriaal en de praktijkopdrachten. Hiervan ontvang je een overzichtelijk rapport. Alle deelnemers ontvangen een certificaat en het bedrijf ontvangt een mooi verzamelcertificaat voor aan de muur.

Goede resultaten behalen we niet alleen door onze kwaliteit te borgen, maar ook door ervoor te zorgen dat de cursussen en trainingen leuk zijn om te toen. Je leert meer als je het leuk vindt. Meer over De Techniekschool filosofie vind je hier. Wil je meer weten of een keer vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Vul je gegevens in en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

“De training heeft voor meer teamvorming binnen mijn afdeling gezorgd. Ik had een beetje last van eilandjesvorming en vingertjes wijzen naar elkaar en die grenzen zijn nu vervaagd.”

Stefan Gelissen, Maintenance Manager Nedal Aluminium B.V.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Benut de kracht van De Techniekschool voor jouw team. Ontdek hoe onze cursussen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan en laat ons samenwerken aan de toekomst van jouw succes.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.