Leslocaties

Leslocatie 1: Vijzelmolenlaan 1

Adres
Vijzelmolenlaan 1, 3447 GX Woerden

Route vanaf het station (ongeveer 16 min)
Neem uitgang zuid en sla direct rechtsaf langs het spoor. Loop met de bocht mee naar links en sla aan het einde van de straat rechtsaf de houttuinlaan in. Loop nu met de bocht mee naar links via de blekerijlaan, steek de middellandbaan over en sla de eerste straat rechts af. Dit is de Vijzelmolenlaan, De Techniekschool is nu aan je linkerhand.

Route vanaf snelweg A12
Afrit 14 Woerden. Aan het einde van de afrit rechtsaf bij de stoplichten richting Woerden. Bij de 2e verkeerslichten linksaf richting Zegveld/Woerden-West en daarna de eerste weg rechtsaf. Sla direct linksaf de Pompmolenlaan in, daarna de eerste rechts (Wipmolenlaan). De eerste weg links is de Vijzelmolenlaan. Het gebouw ligt aan je linkerhand.

Leslocatie 2: Intechnium

Adres
Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden

Route vanaf het station (ongeveer 12 min)
Neem uitgang zuid en ga rechtsaf en over het water linksaf langs Bregje/Heinde & Ver. Houd links aan en volg de Polanerbaan. Bij de rotonde rechtdoor. Het Intechnium gebouw is het grote witte gebouw links aan het einde van de Korenmolenlaan.

Route vanaf snelweg A12
Afrit 14 Woerden. Aan het einde van de afrit rechtsaf richting Woerden. Bij de 2e verkeerslichten linksaf richting Zegveld/Woerden-West en direct rechtsaf de korenmolenlaan in. Het Intechnium gebouw ligt aan je rechterhand.

Ingang leslocatie 2: Intechnium

De leslocatie van De Techniekschool is te bereiken via de hoofingang (A). De hoofdingang is op werkdagen open van 8:00 t/m 18:00 uur. Na 18:00 kun je de intercom gebruiken. Deze bevindt zich in de hal na de eerste deur rechts in de hoek.

Loop rechtdoor door de dubbele deur en rechts langs de bar naar de wenteltrap. Neem de trap naar boven en ga rechtdoor. Halverwege de gang, voor de klapdeuren, bevindt onze ruimte zich aan de rechterkant.